Поръчки в он-лайн магазина на BE UNIQUE можете да направите по следния начин:

 
 Избирете продукт от съответната група като кликнете върху него. Виждате в детайли описание и снимки на артикула. В зависимост от наличността и модела можете да изберете цвят, размер или други съществуващи характеристики.
 Цената на артикула е посочена в български лева с включен ДДС. 
 В количката си виждате избраните вече артикули. С бутон „Х” можете да премахнете артикул от количката. Ако искате да увеличите или намалите броя на поръчаните артикули, можете да го направите в клетките за количество. Когато сте приключили с пазаруването, попълнете формата с всички задължителни полета, отметнете „Съгласен съм с условията” и натиснете бутона ”поръчай” или „регистрирай се и поръчай”
 В поле „забележка или коментар” уточнете желания от Вас начин на плащане и данни за фактура, ако е необходимо издаването на такава. 
 С натискане на бутон „поръчай” поръчката Ви е потвърдена и приета от системата на BE UNIQUE и Вие ще получите на посочен от Вас e-mail информация за статуса й. Oператор на BE UNIQUE ще се свърже с Вас във времето от 9:00 до 17.30 часа в дните от понеделник до петък за уточняване на детайли или потвърждаване приемането на поръчката. 
 Срокът за доставка е 3 работни дни от деня следващ приемането на плащането или 3 работни дни от деня следващ приемането на поръчка с наложен платеж.
 В случай, че даден продукт не е наличен срокът на доставка на същия е до 20 работни дни. В този случай имате пълното право да откажете своята поръчка.
 
 
 
 
 
 
 

Отказ, замяна, рекламация
 
Имате право да се откажете, замените или направите рекламация в следните случаи:

 Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Вас и това може да се установи чрез обикновения й прегледПри транспортирането стоката или нейната опаковка е повредена. За целта е необходимо след прегледа на стоките да не се подписват придружаващите доставката документи на куриерската фирма и веднага да се свържете с оператор на BE UNIQUE за уточняване на по-нататъшните действия. Отказ за получаване на стоката е недопустим след подписване на придружаващите доставката документи. След получаване на стоката имате право да поискате връщането й при наличието на съществен недостатък, който не е могъл да бъде установен при обикновен преглед на същата. За целта е необходимо да се свържете с оператор на BE UNIQUE. Имате право, без да дължите обезщетение, да се откажете от сключения договор в срок 7 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, трябва да върнете стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост и за своя сметка със същия спедитор. 

 При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, имате право да поискате доставената Ви стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от Вас заявление за покупка в срок от 1 работен ден от получаването й. За целта е необходимо Клиентът да се свърже с оператор на BE UNIQUEАко сте получили заявения от Вас артикул, но искате да го замените,  трябва да върнете стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост като заплащате куриерската услуга в двете посоки (за връщането на артикула и за доставката на нов).

 Имате право да направите рекламация на стока с фабрични дефекти, установени след получаването й. За целта е необходимо да се свържете с оператор на BE UNIQUE.


 

 

 

 

Created by Balkansys.com - Copyright © 2012 Be Unique - All Rights Reserved