Уважаеми колеги и партньори,

 

Тази страница и най-вече марката, към която Вие в момента проявявате интерес, е продукт на фирма Бултекс 99, добре позната на пазара като водещ производител, вносител и търговец на униформено и работно облекло, както и на лични предпазни средства. Компанията е с 20 годишна успешна история, вследствие на което ние с гордост стоим зад името си и стремежа ни е  да бъдем партньор за дълъг път на фирмите, с които си сътрудничим.    

Марката Be Unique за нас е много специална. В процеса на създаването и ние си дадохме ясна сметка, че по-взискателни клиенти от Вас едва ли е възможно да има и това е нормално. Най-вероятно, водени от желанието си Вашите клиенти да останат доволни, Вие неминуемо следва да имате големи очаквания и от доставчиците си. Съзнавайки това, ние подходихме много внимателно и прецизно към нашите продукти, за да изготвим за Вас едно наистина професионално предложение за облекло и интериорен текстил.    

Дадохме име на нашата марка Be Unique, защото такава, ако Вие ни се доверите, ще бъде и нашата конкретна задача – чрез нашите уникални предложения да внесем допълнителен уют във Вашия хотел, ресторант, обект за отдих, спа или обществено хранене.    

Водени от тази цел създадохме и една уникална търговска база в град Бургас, където на площ от 600 м² се постарахме да предложим нашите професионални решения. При нас Ви очаква голямо разнообразие на униформено облекло, спално бельо, хавлии, покривки, завеси, прибори, чаши, дори и мебели, матраци.    

Приемаме работата с Вас като истинско предизвикателство, защото по начина, по който изглеждат Вашите служители, както и по интериора на Вашите обекти, ние получаваме атестация за нашата фирма, а тя, от своя страна, се оказва нашата най-добра реклама.    

Доверете ни се и ние ще дадем най-доброто от себе си, за да останете доволни и да станем Ваш предпочитан партньор!

   

С пожелание за успешен бизнес,

 

Created by Balkansys.com - Copyright © 2012 Be Unique - All Rights Reserved